Dit jaar vindt de Nationale Distributiedag plaats in Flevoland. Tijdens de Nationale Distributiedag (NDD) geven toonaangevende sprekers, waaronder de Minister van Infrastructuur en Waterstaat Mark Harbers, hun visie op de innovatiekracht van logistiek Nederland. Daarnaast krijg je een uniek inkijkje in de logistieke expertise van de provincie Flevoland.

Tijdens het congres vertelt Mark Harbers, Minister van Infrastructuur en Waterstaat, over zijn visie op het belang van innovatie en duurzaamheid voor de logistiek. Marieke Martens, Science Director Transport & Logistics bij TNO, geeft een overzicht van de belangrijkste ontwikkelingen op het gebied van innovatie en duurzaamheid binnen de logistieke sector. Tot slot licht Bin Lin van Ochama (JD.com) toe hoe JD.COM nieuwe B-to-C concepten in de markt zet door de inzet van robots en automatisering in het logistieke proces. Daarna is er keuze uit verschillende workshops.

Voorafgaand aan het middagcongres organiseert regio Flevoland een aantal bedrijfsbezoeken in de regio. Je kunt op bezoek bij Inditex, Yakult, de Maxima Centrale, DHL Cityhub in Almere of Plukon.

Klik hier voor meer informatie en om je aan te melden.

Terug