Acceleratieprogramma Toekomstbestendig Bouwen: Get ready to market! - Horizon Flevoland

Acceleratieprogramma Toekomstbestendig Bouwen: Get ready to market!

Ontgrendel het volledige potentieel van je bedrijf met ons acceleratieprogramma! Wij zijn er om jou te helpen moeiteloos de markt te veroveren en duurzame groei voor jouw onderneming te stimuleren. Ons programma is ontworpen met jou in gedachten, en we bieden op maat gemaakte ondersteuning die perfect aansluit op de unieke uitdagingen waarmee jouw bedrijf te maken heeft. Vertrouw op ons deskundige team om je te begeleiden op de weg naar succes. Klaar om jouw bedrijf naar nieuwe hoogten te brengen? Ontdek wat ons acceleratieprogramma voor jou kan betekenen!

De inschrijving voor het eerste acceleratieprogramma Toekomstbestendig Bouwen is geopend! Dit programma is speciaal op maat gemaakt voor innovatieve ondernemingen actief in de biobased en/of circulaire bouwsector, evenals bedrijven die betrokken zijn bij datagedreven infrastructuurbeheer en -onderhoud.

Voor wie is dit programma interessant?

 • Je hebt een innovatief product ontwikkeld met aanzienlijk groeipotentieel, maar vraag je je af hoe de markt op een effectieve manier te betreden?
 • Ervaar je stagnatie in het verkoopproces?
 • Biedt jouw bedrijf een solide oplossing, maar heb je niet scherp of dit de beste oplossing is voor het probleem van de klant?
 • Is al duidelijk wie jouw ideale klant is?
 • Heb je een technologische innovatie ontwikkeld en wil je graag de potentiële klant betrekken bij de verdere ontwikkeling van jouw prototype?

Wat kan je verwachten?

Maximaliseer jouw bedrijfsgroei met ons gestructureerde acceleratieprogramma:

 1. Bedrijfsscan: Onze experts voeren een diepgaande analyse uit om jouw cruciale ontwikkelingsdoelen te identificeren.
 2. Maatwerkplan: Ga aan de slag met een op maat gemaakt ontwikkelingsplan met concrete stappen om jouw bedrijfsdoelen te bereiken.
 3. Masterclasses en Groepssessies: Leer van de besten met zes fysieke groepssessies, inclusief masterclasses over essentiële onderwerpen zoals het vinden van je early evangelist, klantinterviews, probleemoplossing-validatie, klantcommitment en strategische sectorpartnerschappen.
 4. Persoonlijke Begeleiding: Regelmatige tweewekelijkse voortgangsgesprekken met een toegewijde venture partner/begeleider, gericht op het behalen van jouw doelen.
 5. Expertondersteuning: Overwin specifieke organisatorische uitdagingen die de groei belemmeren met directe toegang tot een team van experts.


Wat verwachten we van jou?

 • Gevalideerd Prototype: Heb je al een prototype ontwikkeld en bij voorkeur gevalideerd in een relevante omgeving? Perfect! Wij helpen je de volgende stappen te zetten.
 • Marktimpact: Wij geloven in tastbare Toon aantoonbaar contact met meerdere (potentiële) klanten en wij zorgen ervoor dat jouw product de markt verovert.
 • Dynamisch Team: Samen staan we Als jij en bij voorkeur een co-founder/collega bereid zijn om voldoende tijd vrij te maken – gemiddeld tenminste 0,5 fte gedurende circa tien weken – dan garanderen wij een intensieve ondersteuning om je bedrijf naar nieuwe hoogten te brengen.

Wij vragen 20 uur per week van je, maar wat je terugkrijgt is de versnelling van jouw startup naar succes! Grijp deze kans en maak van jouw duurzame startup een grootschalig succesverhaal. En meld je vandaag nog aan!

Aanmelden

Bouw aan de toekomst van duurzaamheid in de bouw- en infrasector met ons wervelende acceleratieprogramma voor start-ups! Als gepassioneerde ondernemer met de ambitie om een schaalbaar bedrijf te creëren dat de duurzaamheidstransities in deze sector stimuleert, ben je bij ons aan het juiste adres.

Als je interesse hebt om deel te nemen, kun je je aanmelden via deze link vóór 23 februari 2024. Het programma start op op 5 maart 2024. In deze brochure vind je meer informatie over het programma. Als je nog overige vragen hebt, aarzel dan niet om contact op te nemen.

Meld je aan en zet een belangrijke stap naar bedrijfsgroei!

Meer informatie?  

Neem voor vragen contact op met Matthijs Meijer, projectmanager circulaire economie:
E-mail: matthijs@horizonflevoland.nl