Tijdens deze aflevering gaat Marco samen met MKB Accountmanager Rob Dal, Dennis Valent van Dutch Cups en Joost Sweep van KSP Kunstgras in gesprek over de grondstoffentransitie.

Dennis is eigenaar en directeur van Dutch Cups uit Lelystad. Dutch Cups is producent en leverancier van herbruikbare kunststof drinkglazen en aanverwante producten en diensten. De hard plastic glazen, ook wel ecoglazen genoemd, zijn gemaakt van polycarbonaat, tritan of polypropyleen. Dutch Cups ecoglazen hebben de feel & look van echt glaswerk. Dutch Cups glazen en bekers worden gebruikt op evenementen, festivals, bars, clubs, stadions, pretparken en andere plaatsen waar mensen recreƫren, feesten en consumeren. Dutch Cups biedt een veilige, duurzame en schone oplossing.

Joost is eigenaar van het eveneens Lelystadse KSP Kunstgras. KSP Kunstgras is gespecialiseerd in het aanleggen, onderhouden en renoveren van sport- en speelplekken in Nederland en Belgiƫ. Ze investeren veel tijd en energie in het (verder) ontwikkelen van ondergronden en vloeren die in de toekomst circulair herbruikbaar zijn. Daarnaast werken ze, met de inkoop en ontwikkeling van elektrische machines, actief aan het elektrificeren van hun machinepark.

Klik hier voor de volledige aflevering.

Terug