Tijdens deze aflevering gaan Marco, Tom en Marcia met Femke in gesprek over een nieuw kabinet en beleid. Wat zou nu goed zijn voor Flevoland en waar moet de focus liggen?

Als advocaat ondernemingsrecht staat Femke MKB-ers graag juridisch bij. ‘Door enerzijds mijn bancaire verleden en anderzijds mijn specialisatie-opleiding in het vennootschaps- en ondernemingsrecht treed ik vaak op als adviseur. Verder probeer ik altijd een geschil eerst buitengerechtelijk te schikken, maar mocht dat echt niet lukken dan deins ik er niet voor terug naar de rechter te gaan om de zaak daar te bepleiten.’

Daarnaast is Femke ook voorzitter van Win4All – Economic Board Flevoland. ‘Ik vind het als mens en trotse Flevolandse leuk mij in te zetten om onze mooie provincie extra onder de aandacht te brengen. Dat doe ik niet alleen als privépersoon door altijd vol trots te vertellen waar ik woon maar ook door als voorzitter van Win4All mij in te zetten door partijen met elkaar in contact te brengen en goed te luisteren naar wat er binnen onze provincie speelt’.

Klik hier voor de volledige aflevering.

Terug