Flevoland Hydrogen Valley (FLHY) nodigt haar partners uit om deel te nemen aan de Economische missie groene waterstof naar Duitsland (Noordrijn-Westfalen) met staatsecretaris Vijlbrief (EZK).

Nederland en Duitsland werken samen aan een grensoverschrijdende groene waterstofketen. De buurlanden bouwen samen aan capaciteit voor productie en invoer, infrastructuur en extra kennis van groene waterstof. Dit is nodig door de grote vraag naar groene waterstof van de industrie in NRW (en in de rest van Duitsland). Dit alles biedt kansen voor Nederlandse bedrijven en kennisinstellingen.

Tijdens de missie kunnen Nederlandse bedrijven en kennisinstituten:

  • kennismaken met de Duitse markt;
  • hun marktkansen onderzoeken;
  • in contact komen met mogelijke Duitse zakenpartners, opdrachtgevers en/of Duitse overheden;
  • al bestaande contacten in Duitsland versterken.

Ben je actief in groene waterstof? En ben je benieuwd naar je zakelijke kansen in Duitsland? Neem dan op 14 en 15 november 2023 deel aan de economische missie naar Duitsland.

Deze missie loopt parallel aan het werkbezoek van Zijne Majesteit Koning Willem-Alexander op 14 november aan Noordrijn-Westfalen. Zijn werkbezoek staat in het teken van verschillende waterstofprojecten. Zijne Majesteit de Koning zal aanwezig zijn bij enkele programmaonderdelen van de missie.

Aanmelden
Meld je aan voor deelname. Dat kan tot en met 18 september 2023 op Economische missie groene waterstof naar Duitsland (Noordrijn-Westfalen) met staatsecretaris Vijlbrief (EZK) (rvo.nl) . Na deze datum kan matchmaking niet meer gegarandeerd worden. Je ontvangt een definitieve bevestiging van uw deelname na sluiting van de aanmeldperiode.

Als partner binnen de FHLY delegatie kun je gebruikmaken van een voucher Internationaal Ondernemen.
Hiervoor moet je je zowel aanmelden via de bovenstaande link, als een mail sturen naar arjan@horizonflevoland.nl.

Terug