Ontdek op vrijdagmiddag 5 juli wat de toekomst van Flevolandse energie te bieden heeft tijdens de jaarlijkse inspiratiereis van de Flevolandse Energie Agenda (FEA). We gaan langs bij het energieonderzoeksterrein van WUR en TNO genaamd SWITCH die ons meeneemt in de nieuwste ontwikkelingen van het energiesysteem. Wat is er bijvoorbeeld nodig om groene waterstof op te wekken en wat levert het op? En hoe zorg je ervoor dat het opwekken van duurzame energie slim gebruikt wordt voor het opladen van batterijen of leveren aan het net? De onderzoekers van de Wageningse Universiteit vertellen je alles hierover op hun testlocatie in Lelystad.

De reis wordt vervolgd met een bezoek aan Lelystad Airport waar we meer te weten komen over de ontwikkeling van het Lelystad Airport Businesspark, waaronder het creëren van een energy hub en de toekomst van de luchtvaart door elektrisch vliegen. We worden hierin meegenomen door gebiedsontwikkelaar Dennis Meerburg en manager business development & innovatie Sander Mulder. We sluiten af met een regionale brede netwerkborrel op het provinciehuis waar alle Flevolandse bedrijven en organisaties van harte welkom zijn.

De dag wordt georganiseerd door Sjaak Louwerse, netwerkmanager FEA en wordt bijgewoond door FEA voorzitter en gedeputeerde energie Harold Hofstra.

Praktische informatie
Je kunt je zowel opgeven voor de inspiratiereis (12:00 – 16:15) als de netwerkborrel (16:30 – 17:30) of apart. Voor de inspiratiereis is er een beperkt aantal plekken. Beiden worden georganiseerd in het provinciehuis Flevoland in Lelystad (incl. vervoer naar SWITCH en LAB).

Er zijn een beperkt aantal plekken, dus wees er snel bij!
Gezien het aantal beperkte plekken is er een max van 2 personen per organisatie aangehouden.

Je kunt je hier aanmelden

Terug