In iedere fase van de ontwikkeling van je onderneming past een financieringsbehoefte/oplossing. Nieuwsgierig welke bij jou past?

Horizon Flevoland, het Netwerk Flevolandse Zakenvrouwen en het MKB Schakelteam nodigen jou uit voor het Financieringscafé op dinsdag 17 mei van 19:15 – 22:00 uur (inloop vanaf 19:00 uur).

Wij bieden jou de ruimte om andere vrouwelijke mkb’ers te ontmoeten. Daarnaast willen we je op een informatieve en interactieve wijze graag meer comfort bieden met het onderwerp financiering. Ervaringsdeskundigen en experts delen hun ervaringen, tips en tricks om jou te helpen met het verder uitstippelen van jouw koers.

Programma
Onder het motto ‘Het begint altijd met inzicht’, deelt Willy Feikens namens het MKB Schakelteam haar kennis zodat je beter in staat bent om de gewenste ontwikkeling van jouw bedrijf te bekostigen. Willy Feikens is naast adviseur van het MKB Schakelteam ook financieringsspecialist van bureau Wisjora in Emmeloord en helpt ondernemers met de groei van hun bedrijf.

Exploitatie, liquiditeit, investeringen, financieringsbehoefte en verschillende financieringsoplossingen krijgen een praktische betekenis aan de hand van de “reisverhalen” van een viertal Flevolandse ondernemers:

  • Mary Verspaget, managing director van Cycledata
  • Diana van Veelen, mede-eigenaar van Burgerboerderij Oosterwold
  • Kimberley Vonk, eigenaar van vegan lunchcafé The Black Cockatoo
  • Antoinette Chin A Loi De Hoog, eigenaar van Courtesie International Business Affairs

Vanaf 21:00 uur kun je onder het genot van een drankje informeel jouw vragen stellen aan de aanwezige ervaringsdeskundigen en experts uit het netwerk.

Locatie
Het inancieringscafé vindt plaats in de Smart Innovation Hub, in het pand van Newday Offices Almere (P.J. Oudweg 41, 1314 CJ Almere).

De Smart Innovation Hub, powered by Horizon, is de eerste fysieke broedplaats voor innovatieve startups die impact willen maken met hun slimme technologie. Het is een plek waar innovatieve Flevolandse ondernemers, onderwijsinstellingen, regionale overheden en studenten elkaar kunnen ontmoeten en bij kunnen staan met raad en daad.

We kijken uit naar jouw aanwezigheid! Via deze link meld je je aan.

Voor inhoudelijke vragen kun je terecht bij Elle Verstraelen, senior projectmanager financieringen bij Horizon Flevoland.

Tot 17 mei!

Terug