Het ontstaan van de jongste provincie van Nederland was al een sterk staaltje innovatiekunst. Uitgedacht op de tekentafel van dhr. Lely is Flevoland uitgegroeid tot een fijne provincie om te wonen en te werken.

Op dinsdag 18 juni heet kring Flevoland mede-JM’ers en introducées van harte welkom in de Noordoostpolder. Wij laten jullie deze dag niet alleen bedrijven zien die innoveren door de inzet van techniek en ‘omdenken’, maar nemen jullie ook mee naar locaties die tot de verbeelding spreken. Want onze provincie mag dan jong zijn, we hebben heel wat pareltjes te tonen!

Deze dag mag je een echt JM-tour verwachten. We zullen namelijk in diverse groepen bij 3 bedrijven op bezoek gaan. We starten de dag gezamenlijk op een unieke locatie en sluiten heerlijk in stijl af op een zomerse locatie.

Geschatte aanvang van de dag ligt op 09.30 uur/10.00 uur. Vanaf 11 uur vertrekken we dan gezamenlijk naar de diverse bedrijven. Voor de lunch komen we weer samen, om volgens goed JM-gebruik bij te kletsen. Daarna volgen er nog 2 bedrijfsbezoeken. Rond een uur of 16.00 uur sluiten we de dag af met borrel en diner.

Laat je verrassen door enerzijds de innovatie in Flevoland maar anderzijds ook de recreatieve mogelijkheden en de geschiedenis die deze jong provincie te delen heeft.

Ons team is enorm enthousiast en hopen jullie aanmeldingen spoedig te zien!

Stel hier je earlybird ticket veilig.
Dit event wordt mede mogelijk gemaakt door VNO-NCW en Horizon Flevoland.

Terug