Tijdens het KVK Innovatie Top 100 Event op woensdagmiddag 30 november (13:00 – 18:30 uur) in DeFabrique Utrecht komen ideeën en innovaties tot leven. Deelnemers ontmoeten live de meest innovatieve ondernemers van Nederland en kunnen leren van hun verhalen. Inspiratie kan worden opgedaan in de Inspiratie-arena, op het Innovatieplein en bij de Topsessies. Tijdens de feestelijke uitreiking maakt KVK bekend wie de winnaar is van de KVK Innovatie Top 100 editie 2023.

Dagvoorzitter Irene Rompa, CEO van Dopper USA en zelf innovatief ondernemer, opent het evenement. Ze spreekt met Gijs den Butter, oprichter van SenseGlove en winnaar van de Innovatie Top 100 van 2022.

Inspiratie-arena
In de Inspiratie-arena gaat Irene Rompa in gesprek met een aantal ondernemers. In de sessie van Saskia Rademaker (Aurum Training) en Ingeborg Harten (7People, Techleap en Coalition Capital) worden tal van praktische tips gegeven, die direct toepasbaar zijn in het bedrijf. In de Shitshow vertelt Alexander Wijninga van Watermelon welke keuzes je wel en juist niet moet maken als ondernemer. Mews-oprichter Matthijs Welle neemt de tijd om deelnemers te vertellen over verantwoord groeien.

Netwerktafels en Top 100 Expo
Daarnaast is het mogelijk aan te schuiven bij een netwerktafel en zo in contact te komen met andere ondernemers met dezelfde vraag. Deel ideeën, leer van elkaar en leg connecties om samen verder te komen. Op de Top 100 Expo zijn de pioniers uit de 18e KVK Innovatie Top 100 te vinden.

KVK Connects
Deelnemers kunnen ook persoonlijk advies vragen aan experts van onder andere Qredits, de Regionale Ontwikkelingsmaatschappijen, MVO Nederland, UWV en Enterprise Europe Network.

Klik hier om je aan te melden.

Terug