Wil jij meer weten over het programma Landbouw: Meerdere Smaken, waarin onderzoek, onderwijs, overheid en ondernemers binnen proeftuinen innovaties in de praktijk testen? Ben jij benieuwd naar het potentieel van de landbouwsector in Flevoland? En wil jij weten welke innovatieve plannen er zijn en welke landelijke en provinciale ontwikkelingen hier invloed op hebben?

Horizon organiseert samen met de provincie Flevoland op donderdagmiddag 9 november het Landbouw: Meerdere Smaken (LMS) event bij Flevo Nice in Biddinghuizen.

Programma
We starten plenair met o.a. de gedeputeerde Jan Klopman, Pieter de Wolf van de Boerderij van de Toekomst en het experts uit het bedrijfsleven. Vervolgens kun je in drie rondes de verschillende LMS-proeftuinen (nog) beter leren kennen. Zij vertellen graag iets over hun activiteiten en ontwikkelingen en staan klaar om jouw vragen te beantwoorden.

Er is tijdens het hele event de mogelijkheid om met elkaar in gesprek te gaan. Iedereen die nieuwsgierig is en de landbouwsector in Flevoland een warm hart toedraagt is van harte welkom!

Aanmelden
Ben jij er ook bij? Ga naar de eventwebsite voor meer informatie over het programma en om je aan te melden. Bij vragen of opmerkingen kun je contact opnemen met Remco Temmink, business developer bij Horizon Flevoland.

Terug