Ben jij een directeur of een logistieke manager? Heb jij minimaal 25 containerbewegingen per jaar? Dan kan een modal shift interessant zijn voor jouw bedrijf!

In Flevoland wordt 95% van de goederen nog over de weg vervoerd. Dit betekent zo’n 11.500 vrachtwagens per dag die producten komen brengen en halen. Met files, CO2-uitstoot, vertragingen, en andere ellende als gevolg. Dit kan slimmer!

Horizon Flevoland organiseert op dinsdagochtend 12 september samen met Noord West Connect, een ontbijtsessie voor ondernemers die geïnteresseerd zijn in een modal shift. Modal shift is de term voor verandering van vervoerwijze, bijvoorbeeld van vervoer over de weg naar vervoer per spoor of per schip.

Op dinsdagochtend vertellen verschillende bedrijven en organisaties over hun ervaring met modal shift en vindt er een verkennende discussie plaats over de voor- en nadelen hiervan. Na afloop van de seminar kun je om 10.45 uur met de bus of eigen vervoer meegaan met de rondleiding op Flevokust Haven, het bedrijventerrein waar Jysk en Bestseller zich hebben gevestigd.

Programma:

08:15    Inloop met ontbijt en koffie

08:45   Start door Horizon Flevoland

09:00   Arie van de Wijgert, Commercial Director, Komeco B.V.

09:30   Mark van Geest, Ledenadviseur vervoer, Evofenedex

09:50   Caroline Koiter, Directeur, Rail Cargo Information Netherlands

10 :10    Grant Pinkney, Commercieel Manager, CTU Flevokust

10:30    Afronden seminar

 

Wil jij weten hoe dit wellicht ook jouw bedrijf kan helpen? Meld je dan nu aan: https://lnkd.in/eEtsyHpw

Terug