Na twee succesvolle edities van PotatoEurope in Duitsland en België bieden we ook dit jaar Flevolandse agrifood en agritechbedrijven weer de mogelijkheid om mee te gaan naar PotatoEurope!

PotatoEurope 2024 vindt op 11 en 12 september plaats in het Franse Villers-Saint-Christophe nabij Saint-Quentin. Vanuit Horizon wordt het Flevoland “Trade and Innovate with the Dutch” paviljoen georganiseerd, op het Nederland paviljoen (in het beheer van de Nederlandse Aardappel Organisatie). Er is ruimte voor maximaal vier bedrijven. Als meer dan vier bedrijven zich melden, zullen wij nagaan of er uitbreiding van de stand mogelijk is of de plekken verloten.

Voor deelname aan het paviljoen vragen we een bijdrage van circa €750,- per bedrijf. Daarnaast rekent de beursorganisatie een fee à €200,- per (sub)standhouder. Reis- en verblijfkosten, extra keuzeopties op de stand (denk o.a. aan een tv-scherm) en de kosten voor het laten maken van eigen marketingmateriaal zijn voor jouw eigen rekening.

Aanmelden kan tot en met vrijdag 5 april. Wees er dus snel bij! Aarzel niet om contact op te nemen met Eric Hanson of Ellen Wermink bij vragen of om jouw bedrijf aan te melden.

Terug