Ben jij als ondernemer actief op het gebied van digitalisering en robotisering in de landbouw (AgTech)? En ben je daarnaast geïnteresseerd in zakendoen met Frankrijk? Laat je dan tijdens de seminar in Lelystad informeren over de kansen die er zijn in de Franse agritech-sector!

Frankrijk is met een aandeel van 9% samen met het VK de 3e/4e exportmarkt voor Nederlands agrofood. In beide landen spelen in de landbouw soortgelijke vraagstukken rondom schaarste aan arbeidskrachten, de noodzaak om te werken met precisielandbouw en het terugdringen van het gebruik van gewasbeschermingsmiddelen, kunstmest en water. Daarom is innovatie in de landbouw noodzakelijk. De Franse en de Nederlandse overheid investeren dan ook op grote schaal in digitalisering en robotisering in de landbouw.

De Franse AgTech specialist Maxence Guillaumot heeft de opdracht gekregen om een marktrapport te schrijven over de kansen in de Franse agritech-sector. Op 29 mei aanstaande presenteert hij zijn rapport in Lelystad. Deze bijeenkomst geeft alvast een voorproefje van het event ‘Future Farming & Food Experience’ dat op 30 mei plaatsvindt op het Fieldlab van Boerderij van de Toekomst in Lelystad.

Wil je meer weten of je aanmelden? Kijk dan op de website van Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO) (https://lnkd.in/eWrPs5_V) of neem contact op met Eric Hanson!

Terug