Nasima el Bachiri-Ouamar is benoemd als nieuw lid van de Raad van Commissarissen (RvC) van Horizon Flevoland. Nasima neemt de plaats in van Manuela Krull, die nu Innovation Manager is bij de Smart Innovation Hub in Almere.

‘Nasima brengt in onze Raad van Commissarissen een frisse blik en praktische ondernemerskennis mee’, onderbouwt directeur Marco Smit de keuze voor Nasima. ‘Met haar ervaring weten we zeker dat we de dingen blijven doen waar Flevolandse mkb-ers behoefte aan hebben’.

Nasima wilde al van kleins af aan ondernemer worden. Ze werkte als directiesecretaresse bij haar vroegere werkgever toen het ingehuurde schoonmaakbedrijf niet de gevraagde kwaliteit leverde. Ze besloot het heft in eigen hand te nemen en het zelf te doen. Nu is ze directeur van BFlexCleaning en de Flevo Timmerfabriek. Daarnaast is ze eigenaresse van bruidsboetiek La NoviaBoutique, investeert ze in startups en zzp-ers en werd ze in 2019 uitgeroepen tot Flevolandse Zakenvrouw van het jaar.

‘Ik ben trots en blij om de rol van commissaris bij Horizon te mogen vervullen. Als commissaris ga ik mij inzetten voor Flevoland, en met mijn ervaring als ondernemer hoop ik veel te kunnen betekenen voor onze ondernemers.’

Samen met Guus Sommerdijk en voorzitter Siem Jansen zal zij als RvC lid een toezichthoudende functie uitoefenen. ‘Als ondernemer draagt Nasima bij aan de evenwichtige mix van kwaliteiten die nodig zijn in de RvC.  Met haar benoeming is de Raad van Commissarissen weer op volle sterkte’, aldus Siem Jansen.

Terug