Er is steeds meer vraag is naar stille(re) concerten, optredens en evenementen zoals ‘silent-disco’-achtige concepten. Ook de vraag om iets bijzonders te organiseren met muziek of geluid voor sponsors neemt toe.

Daarnaast is de entertainment-industrie van plan om meer duurzame/groene evenementen te produceren, die geluidsoverlast en afval moeten verminderen en gehoorschade moeten voorkomen.
Het grote aantal (radio)zenders op een festival (en ook mobiele telefoons) maken een goede ontvangst van de hoofdtelefoon erg moeilijk. Daarom heeft Audivers een innovatief, draadloos audiosysteem ontwikkeld: Sound Input Per Person.

Dit audiosysteem bestaat uit de toepassing van SIPPtm technol0gie en de door Audivers ontwikkelde high-end draadloze hoofdtelefoon. Het resultaat is een compleet, innovatief, draadloos audiosysteem dat zorgt voor een robuuste en ongestoorde digitale audio ontvangst. Geschikt voor zeer grote aantallen ontvangers/hoofdtelefoons tegelijkertijd. De draadloze geluidsbeleving i.c.m. SIPPtm wordt nu al als één van de beste in de wereld genoemd

De schaalbare SIPPtm technologie i.c.m. de state-of-the-art hoofdtelefoon maakt het mogelijk om unieke en innovatieve diensten en belevingsconcepten groots aan te bieden. Met Audio Reality.

Meer informatie: www.audivers.com

Bekijk welke andere bedrijven gebruik maken van het Technofonds

Terug