Een unieke kans voor Flevolandse ondernemers en kennisinstellingen - Horizon Flevoland

Een unieke kans voor Flevolandse ondernemers en kennisinstellingen

Business to business programma Floriade Expo 2022

De Floriade Expo 2022 is gestart. Hier kun je als Flevolandse ondernemer van profiteren. Pak je kans en connect! Kom in contact met andere bedrijven, blader door de evenementenkalender en meld je aan voor een evenement. Je kunt de Connect B2B app downloaden vanuit de App Store en Google Play.

Floriade Expo 2022

Almere is een half jaar lang hét podium voor wereldtuinbouwtentoonstelling Floriade Expo 2022, met het doel structurele innovaties en oplossingen vinden voor duurzame en leefbare steden.
Tijdens de Floriade Expo worden bezoekers geïnspireerd om groener en gezonder te leven en te ondernemen met het hoofdthema Growing Green Cities. Aan de hand van de vier sub thema’s worden er activiteiten en evenementen georganiseerd;

  • Feeding the city – innovatieve voedselvoorziening
  • Healthying the city – bewuster leven
  • Greening the city – meer groenvoorziening
  • Energising the city – slimmere energievoorziening

Wat houdt het business to business programma in?

Horizon Flevoland ontwikkelt en voert, namens de provincie Flevoland, gedurende de Floriade het business to business programma uit voor en met het Flevolandse bedrijfsleven. Het doel is om maximaal impact te realiseren op de economische ontwikkeling van de regio en de ondernemers.

In het business to business programma organiseren wij samen met Flevolandse ondernemers evenementen rondom hun expertise of innovatie. Dit kan op het Floriade terrein zelf, maar met een ‘tour de province’ kunnen ondernemers ook (inter)nationaal bezoek ontvangen op hun eigen locatie.

De Connect B2B app, hét platform voor het Flevolandse bedrijfsleven tijdens de Floriade

Wil jij tijdens de Floriade Expo 2022 jouw bedrijf en bedrijfsactiviteiten onder de aandacht brengen bij andere Flevolandse ondernemers? Pak jouw kans en download de Connect B2B app!

Speciaal voor het business to business programma Floriade Expo 2022 heeft Horizon Flevoland de Connect B2B app ontwikkeld, hét platform voor het Flevolandse bedrijfsleven tijdens de Floriade. In deze app kun je niet alleen alle evenementen op en rondom de Floriade vinden en je daarvoor inschrijven, maar ook jouw bedrijf en bedrijfsactiviteiten onder de aandacht brengen bij andere Flevolandse ondernemers en met hen netwerken door middel van de matchings- en netwerkfuncties.

Klik op onderstaande afbeelding om de app te downloaden!

De Connect B2B app is ook beschikbaar via jouw internetbrowser, klik hier om gebruik te maken van de web app!

Internationale zakelijke bezoekers ontvangen?

Wil jij graag met internationale bezoekers ideeën uitwisselen of brainstormen over mogelijke toekomstige samenwerkingen?
Dat kan! Wij bieden jou de mogelijkheid om een handelsdelegatie te ontvangen op jouw bedrijf.

Heb jij interesse? Pak jouw kans! Neem contact op met Eric Hanson, projectmanager International Trade: eric.hanson@horizonflevoland.nl

Meer weten over het programma of heb je vragen?

Wil je meer weten over het business to business programma of de Connect B2B app?
Neem dan contact op met het projectteam business to business programma Floriade:

 

Het business to business programma Floriade wordt mogelijk gemaakt door