Als er iets is waar Flevoland bekend om staat, dan is het pionieren. De polderpioniers van vroeger zijn uitgegroeid tot de Flevolandse ondernemers van nu.

Met een blik op de toekomst zien we verschillende economische uitdagingen op het gebied van onder andere voedsel, energie en grondstoffen. Het is tijd voor een transitie! Pionieren met voedselproductie en consumptie van de toekomst, restwarmte en hernieuwbare energie, en efficiëntere productieprocessen en het circulair ontwerpen van producten.

Wil jij als Flevolandse ondernemer ook stappen gaan zetten om jouw bedrijf ‘future fit’ te maken of ben je al op de juiste weg maar wil je graag meer kennis opdoen en met gelijkgestemden in gesprek? Meld je dan nu alvast aan voor het Flevoland Groeit! Event 2022 – Future Fit Flevoland op 29 september.

Tijdens dit event staan de transities centraal en kun je deelnemen aan diverse deelsessies in de drie zogeheten transitiepaviljoenen. Je doet inspiratie en kennis op, krijgt handvatten en gaat aan de slag voor jouw bedrijf! Op onze eventwebsite krijg je alvast een kijkje in de toekomst en het event.

Zien we jou op 29 september?

Terug