Control Towers International ontwikkelt logistieke propositie Flevoland

Vorig jaar heeft Control Towers International (CTI), gevestigd in Hoofddorp, voor een toekomstige ontwikkeling een kavel van 1,3 hectare aangekocht op Lelystad Airport Businesspark. CTI heeft de ambitie om startende bedrijven de mogelijkheid te bieden om hun operatie vanuit Lelystad te laten groeien.

CTI biedt wereldwijd een breed scala aan innovatieve logistieke oplossingen, beheerd door een controletoren welke door de modernste IT-hulpmiddelen wordt ondersteund. Lelystad biedt voor CTI mogelijkheden om hun diensten verder uit te breiden. De Flevolandse hoofdstad heeft zich in korte tijd, samen met Almere en Zeewolde, opgewerkt tot de 4e plek op de landelijke ranglijst van logistieke hotspots.

De toekomstige uitbreiding van Lelystad Airport, de ruimte, de snelle beschikbaarheid van kavels, de verbetering van de infrastructuur, de komst van modegigant Inditex en de ingebruikname van Flevokust Haven voor de binnenvaart zijn allemaal factoren die bijdragen aan een gunstig klimaat voor het creƫren van logistieke vestigingen. De nieuwe vestiging in Lelystad biedt op termijn werkgelegenheid voor 30 tot 50 medewerkers.

Terug