Nederland telt bijna 2 miljoen MKB-bedrijven en ZZP’ers, allemaal met eigen dromen en eigen doelen. Elk type ondernemer heeft verschillende dromen, wensen, ambities. En een eigen strategie om dit alles te realiseren. Maar hoe zit dit in Flevoland? Wat voor types ondernemers kent onze regio? Ben jij een ‘jager’, een ‘hoeder’ of juist een ‘ontplooier’? 
 
Doelgroeponderzoek 
In opdracht van Horizon Flevoland gaat onderzoeksbureau Motivaction dit onderzoeken aan de hand van het BusinessLocus-model. Motivaction heeft het BusinessLocus-model ontwikkeld om meer grip te krijgen op deze diverse doelgroep. De BusinessLocus is een segmentatiemodel voor het MKB, gebaseerd op persoonlijke opvattingen, drijfveren en ondernemersstijlen. Het doel van dit onderzoek? Meer inzicht verkrijgen in de Flevolandse ondernemers, zodat wij jullie nog beter kunnen ondersteunen op het gebied van investeren, internationaliseren en innoveren! 
 
Kom erachter wat voor type ondernemer jij bent 
Het voordeel voor jou? Jij ontvangt jouw persoonlijke ondernemersprofiel, die je waardevolle inzichten geeft om jezelf als ondernemer te laten groeien! Doe de test! 

Terug