Toekomstbestendigheid en transities. Je hoort deze termen steeds meer, maar wat moeten of kunnen ondernemers hier mee? Horizon Flevoland nodigt ondernemers uit voor het Flevoland Groeit! Event op 29 september op Stadslandgoed de Kemphaan in Almere. Deze editie staat helemaal in het teken van toekomstbestendigheid en de voedsel-, grondstoffen- en energietransitie.

 

Journalist, presentator en ondernemer Sander Schimmelpenninck zet de boel direct op scherp door middel van een levendige en prikkelende discussie op het podium samen met Flevolandse ondernemers over ‘transities’.
Daarnaast kunnen ondernemers tijdens deelsessies inspiratie en kennis opdoen, handvatten krijgen en aan de slag gaan voor hun bedrijf. Van pionieren met voedselproductie en consumptie van de toekomst, restwarmte en hernieuwbare energie, tot efficiëntere productieprocessen en het circulair ontwerpen van producten.
Het event is zowel voor ondernemers die willen weten welke kansen en mogelijkheden de transities hen kunnen bieden als voor ondernemers die al bezig zijn met een of meerdere transities en hierover in gesprek willen. Aanmelden en alvast een plek reserveren voor de deelsessies kan via de eventwebsite.

Terug