Horizon de regionale ontwikkelingsmaatschappij van Flevoland, is als partner toegetreden tot het Agrofoodcluster. Hiermee wordt de reeds bestaande verbinding tussen beide partijen nu ook officieel bekrachtigd.

Horizon Flevoland en het Agrofoodcluster werken al samen op een aantal thema’s en wij verwachten dat deze versterkte samenwerking meer kansen biedt aan ondernemers: zowel voor leden van Agrofoodcluster als voor niet-leden. Samen trekken wij sterker op in binnen- en buitenland, aldus Aalex Jansen van Horizon Flevoland.

De teller van het aantal gelieerde organisaties aan het Agrofoodcluster staat na de toetreding van Horizon Flevoland op 38. Daarmee vormt het Agrofoodcluster een solide groep van bedrijven en organisaties die verbonden zijn aan de open teelt.

Cor van Veldhuijsen, directeur van het Agrofoodcluster is uiteraard blij met de toetreding van Horizon Flevoland. Door samenwerking met Horizon Flevoland willen we onze thema’s kennis, samenwerking tussen onderwijs en bedrijfsleven en internationaal een boost geven. Dit is goed voor de ontwikkeling van de open teelt in onze regio en verstevigd onze positie landelijk.

Een van de onderwerpen waar al gezamenlijk aan gewerkt wordt is het evenement Potato Europe wat op 1 & 2 september zal plaatsvinden.

Terug