Flevoland is op economisch niveau de snelst groeiende regio van Nederland. Om deze groei vast te houden en verder te versterken is in 2018 het fusietraject tussen de Ontwikkelingsmaatschappij Flevoland (OMFL) en Flevoland Capital (handelsnaam van Beheer Flevoland Participaties BV) ingezet om zo gezamenlijk door te ontwikkelen naar een Regionale Ontwikkelingsmaatschappij Flevoland (ROM). Alle activiteiten, fondsen en expertise van Flevoland Capital en de OMFL gaan over naar de regionale ontwikkelingsmaatschappij Horizon. Voor reeds bestaande relaties van deze partijen verandert er niet veel, behalve dat zij en andere ondernemers meer van ons gaan horen en zien! Horizon staat dichtbij de ondernemer en zichtbaarheid is hierbij noodzakelijk. Dat is de reden dat er gekozen is voor Horizon als aansprekende naam die past bij de regio én een herkenbare huisstijl die staat voor groei en vooruitgang.

Horizon biedt de ruimte voor ondernemen in Flevoland, in de breedste zin van het woord. Met een open vizier en op een toegankelijke manier wil Horizon ondernemingen en hun vragen leren kennen, om ze vervolgens handvatten te geven om zelf verder te groeien en stappen te zetten. De ondernemer staat centraal. Horizon is flexibel, vooruitstrevend en ingericht op de toekomst en betrekt bedrijven bij de ontwikkeling van meerjarige programma’s die passen bij de steeds veranderende samenleving. Of het nu over een financierings- of innovatie-vraagstuk gaat op regionaal of internationaal niveau, de professionals bij Horizon begeleiden ondernemers graag bij het zetten van de eerste stappen naar groei!

Neem ook een kijkje op de nieuwe website horizonflevoland.nl en volg ons op social media zodat je op hoogte blijft van alle activiteiten van Horizon.

Terug