Ben je een ondernemer uit Flevoland met een innovatief idee om het voedselsysteem te verduurzamen, maar loop je tegen de grenzen aan van je eigen onderzoekscapaciteiten? Vraag een kennisvoucher voor onderzoek en innovatie aan ter waarde van maximaal 10.000 euro.|

Flevo Campus stelt onderzoekscapaciteit beschikbaar door middel van een voucher, die je als ondernemer kunt aanvragen om je kennisvraag te laten beantwoorden. Samen met praktijkonderzoekers van Flevo Campus en kennisinstellingen zoals Aeres Hogeschool ga je aan de slag voor het vernieuwen en/of verduurzamen van jouw voedselproduct of dienst.

De kennisvoucher is specifiek, maar niet uitsluitend, bedoeld voor ondernemers die een maatschappelijke impact willen maken op gastronomisch vlak. Een belangrijk uitgangspunt voor het onderzoek is dat er gekeken wordt hoe het onderzoek direct van betekenis kan zijn voor de (Flevolandse) consument. Horizon Flevoland biedt begeleiding in het vertalen van de onderzoeksresultaten naar de praktijk, bijvoorbeeld door het ontwikkelen van een solide business case.

De waarde van de voucher is afhankelijk van de omvang van het onderzoek dat nodig is om je kennisvraag te beantwoorden. De waarde bedraagt maximaal 10.000 euro. De kennispartner zal op basis van je kennisvraag een begroting van het onderzoek (het te verrichten werk) maken. Mogelijk worden er studenten ingezet om eenvoudige kennisvragen te beantwoorden. Over de totale omvang van de voucher dien je 25% cofinanciering bij te dragen (dit mag ook in ondernemersuren). Horizon Flevoland, projectpartner van de Flevo Campus, ondersteunt je in het traject van het formuleren van de vraag tot aan de oplevering van de onderzoeksresultaten.

Meer informatie en het aanmeldformulier kun je vinden op de website van Flevo Campus. Er is voor dit jaar nog budget beschikbaar. Als je vragen hebt kun je contact opnemen met Mandy van Vugt, via mandy@horizonflevoland.nl

Terug