Het toekomstbestendige MKB is slim, schoon, zuinig, eerlijk en (financieel) gezond. Met risicodragend kapitaal stellen wij het toekomstbestendige MKB in Flevoland in staat om maatschappelijk relevante innovaties te ontwikkelen en versneld door te groeien. Voor de beoordeling van onze investeringsvoorstellen is er een externe investeringscommissie. We zijn verheugd om Roy Ellenbroek als nieuw lid van onze investeringscommissie te kunnen verwelkomen.

Roy is zelfstandig ondernemer en eigenaar van SURE Sustainable Returns, een bedrijf dat managementadvies en projectontwikkeling biedt op het gebied van duurzame energie en lokale energieproductie. Eerder was hij onder andere betrokken bij de ontwikkeling van het huidige Energie Expertisecentrum Flevoland en lid van de investeringscommissie voor de Corona-OverbruggingsLening bij ROM Regio Utrecht.

‘Flevoland is voor mij dé provincie waar pionieren in het DNA zit en waar letterlijk en figuurlijk veel ruimte is voor groei en ontwikkeling. Ik ben bijzonder gemotiveerd om als IC-lid samen met de andere leden een bijdrage te leveren aan de succes- en impactvolle inzet van de door Horizon beheerde fondsen’, aldus Roy.

Klik hier voor meer informatie over onze andere IC-leden.

Terug