Nieuwsbrieven - Horizon Flevoland

Nieuwsbrieven

Bericht 1

26 september 2019

Femke Rientsma nieuwe voorzitter Win4All

Win4All heeft een nieuwe voorzitter: Femke Rientsma. In de afgelopen periode stond de Board van Win4All onder voorzitterschap van de Gedeputeerde van de Provincie Flevoland. Met de opstartfase achter de rug en met de komst van Femke als onafhankelijke voorzitter is er een nieuwe fase aangebroken voor Win4All. Een fase die in het teken staat van ‘doen’ en het zetten van concrete stappen.

Lees meer

Bericht 2

Win4All: waar werken we aan?

Win4All is een gezamenlijk en gedragen initiatief van bedrijfsleven, onderwijs en overheden in Flevoland. Samen identificeren we kansen voor economische groei en bouwen we aan de optimale omstandigheden om deze te verzilveren. Waar nodig nemen we knelpunten weg. Samen hebben we in de afgelopen periode mooie resultaten geboekt en verkennen we nieuwe uitdagingen. Kortom, Win4All gaat een nieuwe fase in.

Lees meer

Bericht 3

Even voorstellen: het supportteam Win4All

Win4All wordt ondersteund door een supportteam. Het supportteam werkt voor alle partners in Win4All en is daarmee de motor van de beweging die de partners op gang willen brengen. Het supportteam wordt gefaciliteerd door Horizon Flevoland. Marilou Keller en Danny van der Scheer zullen de komende jaren de vaste aanspreekpunten zijn. Graag stellen zij zich voor.

Lees meer