Team Horizon Flevoland: Irene stelt zich voor

De tijd vliegt en een nieuwkomer zou ik mezelf niet meer noemen. Sinds 1 november ben ik one of the guys bij Horizon Flevoland. Mijn eerste kennismaking met Horizon was eind vorig jaar tijdens de masterclass in Enschede. De energie en het contact met alle collega’s van over de hele wereld zorgden ervoor dat ik nog meer zin had om te starten met dit nieuwe avontuur.

Voor mijn tijd bij Horizon heb ik diverse rollen en functies vervuld waarbij inhoudelijk contact met ondernemers en het verbinden van bedrijven en netwerken een belangrijk aspect was. Bovendien ben ik al 7 jaar ondernemer, waarbij ik vanuit mijn eigen onderneming veel mooie projecten heb gedaan. Ze hadden allemaal te maken met het profileren van een bedrijf of thema en vaak ook met het verbinden van diverse partijen en ondernemers.

De afgelopen maanden heb ik al heel veel internationale bedrijven in Flevoland gesproken. De gesprekken met ondernemers over hun toekomstplannen geven mij veel energie. Het is zeker in deze coronatijd niet allemaal rozengeur en maneschijn, maar zeker nu is het van groot belang om klaar te staan voor onze bedrijven. Ik hoop bij te kunnen dragen aan het fijne en succesvolle ondernemen in Flevoland.

Privé geniet ik van mijn gezin, familie en vrienden. Ik heb een zoon van 14 en een man waarmee ik veel van mijn interesses, zoals zeilen, skiën, golfen en koken deel. Daarnaast genieten wij samen van de mooie momenten in het leven.

Ik wens iedereen veel gezondheid en hoop dat we elkaar gauw (weer) live tegen zullen komen!

Terug