The Sherwin-Williams Company

Op een vrijdagmiddag zijn we op bezoek geweest bij The Sherwin-Williams Company. Het bedrijf is gevestigd in Lelystad en Theo Wemmers is al jaren de directeur. The Sherwin-Williams Company is een van de grote spelers op het gebied van lakken en verven. Er zijn momenteel ruim 220 mensen in dienst en omdat het lastig blijft om goed geschoolde mensen te vinden hebben ze hun eigen trainingscentrum naast het hoofdkantoor.

Twee en een half jaar geleden is het oorspronkelijke bedrijf Valspar overgenomen door The Sherwin-Williams Company, waardoor de aansturing veranderd is. Ze hebben een goed jaar achter de rug en zijn ook dit jaar goed van start gegaan, aldus Theo Wemmers. Onlangs hebben ze grond bijgekocht om een nieuw pand te kunnen bouwen die gebruikt zal worden voor extra voorraad.

Het doel van ons bezoek aan The Sherwin-Williams Company was om voorbereidingen te treffen voor ons bezoek aan modegigant Inditex, waar wij eind 2019 kennis mee hebben gemaakt. Hier zullen jullie binnenkort meer over horen.

Terug